59 Χρόνια Ιστορίας Στο Χώρο Του Επίπλου

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960 με την έναρξη εργασιών του εργαστηρίου μας στην Αχαράβη της Κέρκυρας το οποίο απασχολούσε έως και 20 άτομα προσωπικού, υπό την επίβλεψη του πατέρα της Μαριλένας, Αναστάσιου.

Το 1979 έπειτα από μια μεγάλη πυρκαγιά, το εργαστήριο εκσυγχρονίζεται , με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τα τότε δεδομένα.

Το 1988, γίνεται πραγματικότητα η προσωπική έκθεση επίπλων στην Ι. Θεοτόκη.

Το 1995 με το πέρας των σπουδών της σε ιδιωτική σχολή διακόσμησης, η Μαριλένα Πουλιάση αναλαμβάνει τον έλεγχο της επιχείρησης.

Το πείσμα, το μεράκι και η αγάπη της για το αντικείμενο, καθιστούν σύντομα την επιχείρησή της μια από τις κορυφαίες στην Κέρκυρα για την κατασκευή επίπλων κουζίνας.

Το 2004 ξεκινά τη συνεργασία της με μεγάλο ιταλικό οίκο κατασκευής επίπλων κουζίνας. Ακολουθεί μια μεγάλη ανοδική πορεία με νέες συνεργασίες με ιταλικούς οίκους ενώ συγχρόνως, γύρω στα μέσα του 2007 σταμάτα τη λειτουργία του εργαστηρίου και μεγαλώνει τη γκάμα των εμπορευμάτων εισάγοντας εκτός από κουζίνες, πόρτες και ντουλάπες υψηλής αισθητικής.

Το 2009 κάνει ίσως το πιο καθοριστικό βήμα στην επιχείρηση σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσει από τις τοπικές επιχειρήσεις και να επεκταθεί στο χώρο του επίπλου. Έτσι, δημιουργεί μια νέα έκθεση επίπλων 700 m2 ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο νέος χώρος αποτελεί πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και φιλοξενείται από εφημερίδες και περιοδικά πανελλαδικής εμβελείας.

Στη νέα έκθεση στεγάζει εκτός των άλλων και δυο ονόματα κολοσσούς στο είδος τους: Molteni & C και Dada.

Η επιχείρηση συνεχίζει να πρωτοστατεί στο χώρο και το 2013, εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μεταστεγάζεται σε νέο κτίριο 800 m2 στο οποίο βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Σήμερα έχει αναπτύξει ακόμη περισσότερες συνεργασίες διατηρώντας όλες τις παλιές, με ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οίκους προσπαθώντας πάντα να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής που αντέχουν στο χρόνο.

Η γκάμα της επιχείρησης αριθμεί σήμερα περισσότερους από 35 συνεργαζόμενους οίκους.

 

Συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο μεράκι γιατί....

"Όταν αγαπάς το χώρο που ζεις και εργάζεσαι, ενεργοποιείς την πρόθεση της θετικής αλλαγής, τότε και η ζωή θα ανταποκριθεί με θαυμαστό τρόπο."

Ν. Π.

360 του καταστήματός μας:

http://www.corfuland.gr/sliders/corfulandVR/vr5/?vr=http%3A%2F%2Fwww.corfuland.gr%2Findex.php%3Foption%3Dcom_mtree%26task%3Datt_download%26link_id%3D1428%26cf_id%3D93&fsc=

Επικοινωνία

Τηλ:  26610 26999
Φαξ: 26610 41245
info@pouliasi.gr
Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 100, Σολάρι
Εμπορικό Κέντρο Atrium